Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Etusivu Lisälaitteet
Microsoft Explorer Touch Mouse Pink

MICE

Virtaviivainen langaton hiiri, jossa ainutlaatuinen kosketusnauha nelisuuntaiseen vieritykseen.
Kosketusnauhan ansiosta nelisuuntainen vierytys tapahtuu helposti sormea liikuttamalla. BlueTrack-tekniikka mahdollistaa hiiren käyttämisen lähes millä pinnalla tahansa. Pienikokoinen nanovastaanotin, jolle on kuljetuspaikka hiiren pohjassa tai sen voi jättää koneen USB-porttiin kiinni. Jopa 18kk akunkesto kahdella AA -paristolla. 5 ohjelmoitavaa painiketta.

Vieritä pysty- ja vaakasuunnassa helposti nelisuuntaisella vierityksellä
Käyttämällä kosketusvieritystä voit nyt siirtyä tietokoneessasi aivan uudella tavalla. Windows 7:ää varten suunniteltu Explorer Touch Mouse toimii erinomaisesti myös Windows 8:ssa ja mahdollistaa nyt myös vaakavierityksen aloitusnäytössä ja tiedostoissa. Joten siirtyessäsi Windows 7:stä Windows 8:aan, Explorer Touch Mouse -hiiresi siirtyy helposti mukanasi.

Selaa pitkiä tiedostoja ja taulukoita nopeasti
Explorer Touch Mouse ja sen uusi kosketusraita nopeuttavat päivittäisiä tehtäviäsi ja tekevät tietokoneen käytöstä nopeaa ja hallittua. Lisäksi vierittäessäsi pitkiä tiedostoja, laskentataulukoita tai verkkosivuja saat kosketuksestasi palautteen kevyenä värinänä. Voit siirtyä tarpeettomien kohtien yli sormea liikuttamalla – ja pysähtyä pienellä napautuksella. Tunnet eron siirtyessäsi työskentelemään Windows 7:stä Windows 8:aan.

Uusinta tekniikkaa
Explorer Touch Mouse ei ole pelkästään tyylikäs, vaan se tarjoaa myös erinomaisia toimintoja. Siinä on kolme haptista palautetta (vieritysnopeutta ilmaiseva kevyt värinä) hyödyntävää vieritysnopeutta, joten vieritys on entistä tarkempaa. Explorer Touch Mousen akku kestää jopa 18 kuukautta, ja se hyödyntää myös BlueTrack Technologya. Mukautettavien painikkeiden ja oikea- tai vasenkätisille määritettävien toimintojen ansiosta voit käyttää sitä juuri niin kuin itse haluat.

Säästää paristoja
Explorer Touch Mouse osaa jopa säästää energiaa. Kun suljet PC- tai taulutietokoneen tai siirrät sen lepotilaan, hiiri siirtyy "kuljetustilaan". Voit pakata sen laukkuun huolehtimatta siitä, muistitko sammuttaa hiiren, koska hiiri osaa tällöin sammuttaa itse virtansa.


- Nelisuuntainen kosketusvieritys
Vieritä pysty- JA vaakasuunnassa kätevän vieritystoiminnon avulla. Sipaisemalla ylös, alas tai jompaankumpaan suuntaan voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä tiedostoissa, verkkosivuilla ja Windows 8:n uusissa ominaisuuksissa. Sipaisemalla hitaasti voit vierittää hitaasti, sipaisemalla nopeasti voit vierittää nopeasti ja napauttamalla pysähdyt.

-Pariston käyttöaika on jopa 18 kuukautta
Hiiri toimii jopa 18 kuukautta samalla paristolla. Pariston lataustilan ilmaisin kertoo, kun virta on vähissä.

- BlueTrack Technology
BlueTrack Technology yhdistää optisen tehokkuuden laserin täsmällisyyteen. Lopputuloksena on parempi seuranta lähes kaikilla pinnoilla.1

- Plug-And-Go -nanovastaanotin
Nanovastaanotin voi olla matkan aikana kiinni tietokoneessa tai hiiren sisään painettuna.

- Kuljetustila
Kun PC tai taulutietokone suljetaan tai se siirtyy horrostilaan, myös hiiren virta katkeaa 30 sekunnin kuluttua paristojen säästämiseksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, muistitko sammuttaa hiiren.

- Käyttömukavuutta ja hallittavuutta – kummallakin kädellä
Ylivoimainen, käyttäjän kätisyydestä riippumaton käyttömukavuus.

- Luotettava, 2,4 GHz, langaton
Nauti 2,4 gigahertsin (GHz) langattomasta tekniikasta, joka tarjoaa luotettavan yhteyden jopa 10 metrin etäisyydellä, miltei kokonaan ilman häiriötä.

- viisi ohjelmoitavaa painiketta
Mediasisältö, ohjelmat ja tiedostot, joita käytät kaikkein useimmin, ovat nopeasti saatavilla.

Tiedot

Toimittaja MicrosoftJulkaisu 2012-04-01
Kategoria Microsoft,Wireless MiceTuotenumero 1333EXPTOUCHP
Formaatti MICEEAN 885370371123
Myös EiTiedot päivitetty 2013-03-07 11:40
Paino 0.35kg
Print

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.