Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Etusivu Lisälaitteet
Logitech Webcam C110

WEBCAMS

Plug and play -asennuksen, VGA-laatuisen videon ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Logitech Webcam C110 on helppo tapa aloittaa videopuheluiden soittaminen ja valokuvien lähettäminen (1,3 megapikseliä).
Logitech Webcam C110. Helppo tapa aloittaa videopuhelut ja lähettää valokuvia (1,3 megapikseliä). Plug and play -asennuksen avulla soitat videopuheluita käden käänteessä poikkeuksellisella VGA-tarkkuudella Logitech Vid™ HD -ohjelmalla. Voit myös ottaa ja lähettää jopa 1,3 megapikselin (interpoloituja) valokuvia. Sisäänrakennetun melua suodattavan mikrofonin ansiosta läheisesi kuulevat äänesi selkeästi puheluiden aikana. Voit myös tallentaa eläviä ja värikkäitä videoita XVGA-tarkkuudella (1 024 x 768) ja jakaa ne ystävien, perheenjäsenten ja kaikkien kanssa. Yleispidikkeen avulla käyttö pöytäkoneella tai kannettavalla on helppoa.

 • Yksinkertaisen plug and play -asennuksen ja helppokäyttöisen yleispidikkeen avulla voit soittaa läheisillesi videopuheluita käden käänteessä pöytäkoneelta tai kannettavalta.
 • Nautit poikkeuksellisen laadukkaista videopuheluista (VGA-tarkkuus) yleisimmillä pikaviestinohjelmilla ja Logitech Vid HD -ohjelmalla. Ilmainen, nopea ja helppo tapa nähdä läheisesi kasvokkain.
 • Jopa 1,3 megapikselin (interpoloitujen) valokuvien ottaminen on helppoa.
 • Voit nauttia selkeistä keskusteluista ilman häiritsevää taustamelua sisäänrakennetun mikrofonin ja RightSound-tekniikan ansiosta.
 • Tallenna eläviä ja värikkäitä videoita XVGA-tarkkuudella (1 024 x 768) ja jaa ne ystävien, perheenjäsenten ja kaikkien kanssa Facebook-, YouTube- ja Twitter™-tilien sekä blogisi kautta.
 • Tiedot

  Toimittaja LogitechJulkaisu 2011-11-01
  Kategoria LogitechTuotenumero 1384QCC110
  Formaatti WEBCAMSEAN 5099206027862
  Myös EiTiedot päivitetty 2013-01-18 11:35
  Paino 1kg
  Print

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

  Contact us

  +358 10 843 8400
  asiakaspalvelu@panvision.com
  Navigation
  Games
  Hardware
  Retailer
  Become a retailer
  Support
  PAN Vision
  Organisation
  Management
  Careers
  Press room
  Contact
  Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.