Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Etusivu Lisälaitteet
Trust Flex Design Tablet

DESIGN TABLETS

Tyylikäs, äärimmäisen ohut ja tilaa säästävä piirtoalusta, joka sopii niin kuvien muokkaukseen, vapaaseen piirtämiseen kuin muuhunkin graafiseen käyttöön.
Trustilla on täydellinen lahja naisille, jotka haluavat yhdistää tyylikyyden ja ulkonäön luovuuteen: Flex Design Tablet. Tämä näyttävä tablet-lisälaite on ainut laatuaan. Itse työalusta on taipuisa ja se voidaan vaikkapa rullata kääröksi paperinohuen luonteensa ansiosta.

Tämän designin ansiosta se on myös helppo ottaa mukaan, minne sitten menetkin. Kevyenä ja virtaa säästävänä laitteena Flex Design Tablet on ihanteellinen liikkuvalle käyttäjälle. Piirsitpä kuvia sitten käsin tai muokkasit valokuvia ergonomisella kolmipainikkeellisella kynällä, Flex Design Tablet on oiva työkalu mielikuvituksesi jatkeeksi.

Ominaisuudet pähkinänkuoressa:

- Paperinohut design liukumattomalla pohjamateriaalilla takaa mukavan ja ergonomisen työskentelyasennon kädellesi, suojaten sitä liialta rasittumiselta.
- Pieni (155x120mm piirtoala), kevyt ja energiaa säästävä tuote, joka on ihanteellinen mobiilikäyttäjille.- Mukana on ergonominen, langaton 3-painikkeinen kynä 1024-portaisella paineherkkyydellä.- Mukana kehittynyt ja monipuolinen piirros- ja muokkaustyökalu.- Tukee täysin Windows 7 ja Windows Vista -tablet-toimintoja, kuten kynän painalluksen herkkyyttä ja osaa myös kääntää käsinkirjoitetun tekstin digitaaliseksi tekstiksi.

Paketti sisältää:- Piirtoalustan (155x120mm piirtoala)

- Kolmipainikkeisen kynän- 2 kynänkärkeä ja työkalun kärjen vaihtamiseen- USB-kaapelin- AAA-pariston
- CD-levyn, jossa laitteen ohjelmisto
- Käyttäjäopas

Järjestelmävaatimukset:
- Windows 7, Windows Vista tai Windows XP
- USB-portti

Tiedot

Toimittaja TrustJulkaisu 2010-09-01
Kategoria Tuotenumero 1373TBFLEXDT
Formaatti DESIGN TABLETSEAN 8713439169379
Myös EiTiedot päivitetty 2013-08-08 12:45
Paino 1kg
Print

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.