Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Etusivu Lisälaitteet
Belkin PureAV Home Cinema Surge Protector Tel/AV 6-Way

POWERSUPPLIES

Belkin SurgeMaster ylijännitesuojat sopivat täydellisesti käytettäväksi kodinelektroniikan, kodinkoneiden, tietokoneiden ja monien muiden laitteiden kanssa.

äärimmäisen tehokas suoja ylijännitettä vastaan. Kätevä tapa suojata kodinelektroniikkaa virtapiikeiltä ja jännitteen vaihteluilta. Kuusi sähköpistoketta ja päävirtakytkin. Lisäksi puhelinlinjan sisäänmeno kahdella ulostulolla ja tv-antennin sisään- ja ulosliitäntä.

Virtapiikit ja salamat eivät ole ainoita asioita, jotka voivat vahingoittaa kodin sähkölaitteita. Pelkkä laitteiden kytkeminen päälle ja pois voi aiheuttaa epätasapainon sähkönsyötössä. Epätasapaino saattaa aiheuttaa kumuloituvia ja pysyviä vikoja tietokoneeseen, sen lisälaitteisiin ja elektronisiin laitteisiin.

Vuosikymmeniä jatkunut tutkimustyö virtasuojalaitteiden parissa on johtanut käänteentekevän SurgeMaster-tuotesarjan julkaisuun. SurgeMasteriin on käytetty edistyksellisiä materiaaleja, ja sen rakenne ja virtapiirit ovat huippuluokkaa. SurgeMaster tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ylijännitettä, vaihtovirtahäiriöitä ja virtapiikkejä vastaan.

Tekniset tiedot:

Jatkuvan käytön sähköjännite: 230V/10A/50Hz/2300W

Maksimi tehohäviö: 1940 joulea

Suurin mahdollinen virtapiikki: 45 000 ampeeria

Suurin mahdollinen jännitepiikki: 6000 volttia

Vasteaika:
Kytkettyjen laitteiden takuu: 150 000€

Belkin on virtasuojalaitteiden johtava kehittäjä. Belkin suunnittelee ja testaa kaikki tuotteensa erittäin huolellisesti, jotta se voi varmistua siitä, että laitteesi on suojattu vahingollisia sähkövirran epätasapainotiloja vastaan konfiguraatiosta ja luokasta riippumatta.

Belkinin SurgeMaster on paras ratkaisu, kun tarvitset häiriötöntä ja turvallista virtaa. Laitteen suunnittelu, arvot ja turvastandardit ovat markkinoiden parhaat. Yli 50 miljoonaa Belkinin SurgeMaster-yksikköä suojaa kodinelektroniikkaa eri puolilla maailmaa!

Belkin suunnittelee ja valmistaa tuotteensa niin, että niiden rakenteessa, materiaaleissa tai työn laadussa ei ole virheitä. Belkin korjaa tai vaihtaa minkä tahansa laitteen, joka on vioittunut ylijännitteen, virtapiikin tai salamaniskun vuoksi ollessaan kiinnitettynä oikein Belkinin virtapiikkisuojaimeen.

Tiedot

Toimittaja BelkinJulkaisu 2008-12-01
Kategoria Powersockets Adapters SurgesTuotenumero 1372SURGEAV
Formaatti POWERSUPPLIESEAN 722868573020
Myös EiTiedot päivitetty 2012-09-06 07:41
Paino 0.5kg
Print

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.