Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Steel Battalion Heavy Armor Kinect

DVD

Tulevaisuuden synkkää ja raskasta sodankäyntiä ensimmäisen pelaajan räiskintää ja liikeohjausta yhdistäen.
Steel Battalion Heavy Armor sijoittuu vuoteen 2082. Eletään aikakautta ilman puolijohteita ja maailma on tuhon partaalla. Sotaa käydään yksinkertaisilla, mutta raskailla ja tuhovoimaisilla aseilla, kun suurvallat kalisuttavat sapeleitaan keskenään. Kohtalonoikusta Yhdysvaltojen armeija joutuu aloittamaan valtavan valloitusoperaation maalla, joka joskus kuului sille itselleen. Tämä alhaisen teknologian aikakautena vain yksi ase on yli muiden: Vertical Tank (VT) - jaloin kulkeva raskas tankki.

Pelaaja ottaa pilotin, luutnantti Powersin roolin ja ohjastaa omaa tankkiaan tehtävässä, joka tulee kääntämän sodankäynnin Pohjois-Amerikan taistelukentiltä maailmanlaajuiseksi sodaksi.

Steel Battalion Heavy Armor tarjoaa ennennäkemätöntä hallintaa ja vuorovaikutteisuutta. Vertikaalitankin ohjaus, tähtäys ja pääaseiden tulitus hoidetaan Xbox 360 -pelikonsolin ohjaimilla. Vastaavasti suuri osa tankin ohjastuksen muista toiminnoista hallitaan X360-pelikonsolin Kinect-liikeohjausjärjestelmällä. Ylävartalon liikkeitä hyödynnetään pelissä eri järjestelmien ja aseiden hallintaan. Tämä luo aivan uudenlaista viehätystä ja eläytymistä pelaamiseen, kun miehistön ja laitteiston kanssa asioidaan monin eri tavoin.

Steel Battalion Heavy Armor yhdistää pelissä perinteisiä ensimmäisen persoonan räiskintäpelin (FPS) ominaisuuksia Kinect-liikeohjaukseen ja vie pelaajat tulevaisuuden sodankäyntiin aivan uudenlaisella tavalla. Koe ja näe sodankäynnin synkkä tulevaisuus, ja ole mukana ratkaisevissa hetkissä, joita muistellaan vielä vuosienkin päästä!

Tuotetiedot

Julkaisija Capcom Julkaisu 22-06-2012
Genre Action Tuotenumero 65793STEELB
Alusta XBOX360 EAN 5055060963586
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 26-09-2012 19:00
Paino 0.15kg PEGI
Steel Battalion Heavy Armor Kinect

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.