Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit
Football Manager 2010

CD

Jalkapallomanageripelien ylivertainen hallitsija on saanut tukun uusia ominaisuuksia.
Sports Interactive on käyttänyt viimeisen vuoden tutkimalla pelaajapalautetta Football Manager -yhteistöltä parantaakseen jo entuudestaan ylistettyä, kehuttua ja kiiteltyä jalkapallomanageripeliä. Football Manager 2010 tuokin mukanaan uusia työkaluja sekä muutoksia kautta linjan parantaakseen pelin käyttöliittymää ja virtaviivaisuutta. Tärkeimpiä uusia puolia ovat Match Analysis -työkalu sekä uusittu käyttöliittymä.

Lisäksi tekoälyä on paranneltu ja kehitelty entisestään, jonka lisäksi mukana on yli 100 uutta animaatiota 3D-kenttänäkymässä, uusia stadioneita, parempia valaistusefektejä, yleisöä ja paljon muuta!

- Tactics Creator - Entistä helpompi tapa ohjata joukkuettaan haluamallaan tavalla ja esitellä myös kentän laidan "huudot" ja nopeat taktiikkamuutokset kesken ottelun.
- Match Analysis -työkalu esittelee mahdollisuuden nähdä syötöt, potkut, taklaukset, virheet, syötönkatkaisut ja monet muut sekä pelin aikana tai sen jälkeen.
- Uusittu käyttöliittymä on uusittu intuitiivisellä tab-järjestelmällä, jolla pelin hallinta on entistä mukavampaa ja johdonmukaisempaa.
- Data Editor -työkalu mahdollistaa uusien divisioonien lisäämisen olemassaoleviin liigoihin sekä uusien liigojen luomisen. Näin myös pelin pitäminen ajan tasalla on aiempaa helpompaa.

Tuotetiedot

Julkaisija Sega Julkaisu 30-10-2009
Genre Simulation,Sport Tuotenumero 16861FM2010
Alusta PC/MAC EAN 5055277002382
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 06-09-2012 07:41
Paino 0.15kg PEGI
Football Manager 2010

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.